neděle 16. února 2014

Tip na večeři: maso s celozrnným chlebem

Já nejsem vyznavač ideje, že se večer zásadně nesmí jít sacharidy. Naopak, každá moje večeře sacharidy obsahuje. Stejně jako tato. 
Na plátek celozrnného chleba dejte libovolnou zeleninu a následně opečený či grilovaný plátek masa. Ten můj dělal přítel, umí to prostě ochutit tak akorát, a vyhovuje mi to právě od něj ☺ Na ochucení používá sůl, česnek a bílý pepř. Na obrázku je plátek vepřového.


9 komentářů:

  1. Nikki i během proměny si večeřela i sacharidy? Já si dávám spíš jen knäckebrot, výjimečně plátek žitného chleba...

    OdpovědětVymazat
  2. Vanessa: a v knackebrotu a žitném chlebu sacharidy nejsou? :))) to víš, že jsou a kolik!!! :)))) Nikdy jsem sacharidy nevylučovala z večeře, vždy jsem tam měla aspoň trochu... sacharidy prostě k životu potřebuju. A je jedno, jaká je denní doba. ;)) tož tak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tím jsem chtěla říct, že si občas sacharidy k večeři taky dám, ale snažím se spíš, než chleba dát knäckebrot, protože ten jich má míň.. jsem to blbě napsala, no :)

    OdpovědětVymazat
  4. jo tak, už to dává smysl :D no já knackebroty nejím vůbec, nechutná mi to :) a nijak mi ani tenhle celozrnný chléb neublížil nikdy... je to taky jen plátek :) tipuju tak 100 kcal max. ale to je jedno :D vstávám i v noci... potřebuji být ok :) ale to je nepodtstné, nedělala jsem to jinak ani dříve, ale každý to má jinak, to je jasné, někdo nejí pečivo vůbec, to bych se zbláznila :)

    OdpovědětVymazat
  5. mňam, tak to si dneska taky udělám na véču...

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, hned bych si to dala, mňam :) A je fajn, že nevynecháváš večer sacharidy :)!!

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem období, kdy pro mě byly sacharidy navečer největší strašák, ještě, že jsem přišla k rozumu!:) čerstvý chleba a maso--největší mňamka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)